Esti in cautare de specialist in seminee? Avem noi o recomandare

Semineul, creat in principiu pentru a oferi caldura  naturala casei, implineste totodata si nevoia de frumos si estetica din locuinta noastra. Constructia unui semineu implica o responsabilitate foarte mare, deoarece siguranta si sanatatea multor familii e in joc. De aceea este foarte important ca acestea sa fie montate in parametri stabiliti de lege la nivel national si european.

Arderea lemnului in camin poate fi o arta, ne poate bucura serile de iarna si ne ajuta la consumul lunar, dar, in acelasi timp, arderea lemnului in camin ne poate pune casa sau chiar viata in pericol. Te-ai informat inainte de a cumpara acest produs?

Un specialist va invata cum trebuie folosit un semineu si va recomanda sa verificati si sa curatati cosul de fum si focarul cel putin o data pe an; altfel, aceste produse isi pierd garantia. Un specialist face un raport corect intre consumul de lemn si cel de oxigen, dar si la temperatura de la interior si cea de la evacuare si recomanda focarul in functie de necesitate, nu doar comercial, fara noima, doar de dragul de a face profit.

„Regulile de siguranta si confort sunt prioritare pentru clientii nostri, acesta fiind motivul pentru care recomandam sa va construiti semineul alaturi de experti, asigurand in acest mod, atat siguranta dumneavoastra, cat si a familiei”- transmit reprezentantii PEFOC.ro

Ce presupune de fapt construirea unui semineu pe lemne?

In etapele construirii intra montarea cosului de fum, racordarea acestuia de focar, realizarea canalelor de distributie a aerului cald si finisarea semineului. Nu pare atat de simplu precum ti-ai imaginat, asa-i?

Intreaga locuinta se incalzeste repede, lucrarea rezista pe viata, iar semineul functioneaza ireprosabil daca sunt folosite materialele corespunzatoare si recomandate in constructia acestuia. De la placile pentru termoizolat, racordul la cosul de fum si pana la grilele de aerisire, materialele si accesoriile folosite la montajul semineului trebuie sa reziste la temperaturi inalte si sa ofere siguranta, punandu-si amprenta asupra functionarii ulterioare. Un montaj cu metode primitive si materiale slabe poate altera inclusiv sanatatea beneficiarilor din cauza inhalarii particularitatilor de vata de sticla folosita la izolat – metoda contraindicata de echipa PEFOC.

Pentru ca semineul este o investitie pe termen lung, apelati la experti pentru construirea lui. Echipa PEFOC va sta la dispozitie oferind consultanta gratuita in privinta celei mai bune alegeri pentru nevoile si bugetul dumneavoastra. Transportul semineului este de asemenea, gratuit, iar garantia asigurata. Toata comanda ta va veni la pachet si cu sfaturile de care ai nevoie pentru ca tu sa stii cum te ingrijesti de semineul ales. Consilierea gratuita ramane valabila si dupa ce semineul tau este pus in functiune.

Daca doresti constructia unui semineu in stil profesional de catre meseriasi instruiti in acest sens, nu ezita sa contactezi echipa PEFOC pentru a-ti recomanda cel mai apropiat mester de seminee, care te poate ajuta cu executia semineului dorit cat si cu sfaturi necesare despre recuperatoare de caldura. Ei participa permanent la cursuri, tocmai pentru a multumi pe deplin clientul final, dar si pentru a-i proteja sanatatea.

Pe site-ul lor www.pefoc.ro poti vedea categoriile lor de produse, modele de seminee care sunt deja montate in casele romanilor si poti alege fie un semineu pe lemne sau un semineu decorativ daca stai la bloc. Daca vrei o sursa principala de caldura in casa alege cu incredere un termosemineu și nu uita sa te uiti si la categoria de cosuri de fum inox sau la placi vermiculit pentru captuseala interioara.

„Noi facem tot, tu doar pui PE FOC”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.