Cu până la 10 ani mai tânără, fără injecții, fără bisturiu, fără chirurgie

Ridurile pot fi supărătoare, dar niciodată nu este prea târziu pentru a le elimina! Dacă ai în jur de 30 de ani și crezi că ești prea tânără pentru tratamentele anti-îmbătrânire, de rejuvenare facială, te înșeli. Specialiștii în acest domeniu spun că niciodată nu este prea devreme sau prea târziu să-ți îngrijești tenul, să previi formarea ridurilor, să reduci semnele îmbătrânirii, create de factorii externi – poluare, fumat, radiații UV, frig, etc. De aici vin problemele tenului, care sunt ușor de eliminat doar prin tratamente faciale cu tehnologii avansate.

Iată un tratament perfect pentru tine! Multe vedete aleg terapia HIFU – FaceLift PRO. Acest dispozitiv se folosește la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Reprezintă un concept avansat estetico-medical pentru tratamente faciale. Implică folosirea ultrasunetelor de frecvențe înalte care pătrund în profunzimea pielii și ajung până în zona unde are loc regenerarea colagenului. Este vorba de SMAS – sistemul musculoaponeurotic superficial.

Multe dintre noi ne dorim să scăpăm de riduri și acest lucru se poate realiza prin HIFU – FaceLift PRO. Rezultatele sunt excelente și de durată. Aparatul HIFU – FaceLift PRO poate înlocui cu succes liftingul chirugical. În plus oferă marele avantaj că nu produce deloc durere, este un tratament sigur și aprobat FDA.

Tratamentul se aplică pe toate tipurile de piele, pe toate zonele feței, pe gât și decolteu. Cu ajutorul tehnologiei HIFU se obțin următoarele rezultate:

-Este un tratament natural de stimulare celulară anti-îmbătrânire
-Reface calitatea fibrelor de elastină și colagen din piele
-Stimulază producerea colagenului nou în piele și remodelarea stratului dermal al pielii
-Contractează fibrele de elastină
-Este un tratament anti-rid, neinvaziv, recomandat pentru față, gât și decolteu
-Elimină complet ridurile perioculare, din zona pomeților, gurii, a nasului, liniei frunții
-Oferă un efect de lifting facial
-Reface elasticitatea pielii
-Ridică conturul feței
-Întinerește tenul cu aproximativ 10 ani.

La Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center poți obține o reîntinerire facială de durată. Tratamentul este simplu și rezultatele pot dura până la 2 ani. Specialistul terapeut de la salon are experiență în domeniu, știe exact în ce fel și cât timp să aplice terapia pentru fiecare ten în parte. În mod sigur, cu aparatul FaceLift PRO cu tehnologia HIFU poți scăpa de riduri și poți avea aspectul pielii vizibil îmbunătățit.

Durata de tratament este de 25 minute pentru zona frunții și a pomeților sau pentru gât și decolteu. Pentru un tratament complet (față, gât și decolteu) durata este de 60 minute. Ultrasunetele de frecvențe înalte vizează epiderma, dermul și sistemul musculoaponeurotic superficial SMAS, unde are loc regenerarea colagenului. Primul strat epiderma are grosimea de 1,5 mm, dermul are 3 mm, iar apoi urmează sistemul SMAS. Acest ultim strat SMAS este în profunzimea pielii și cu ajutorul tehnologiei HIFU de ultimă generație se poate acționa cu ultrasunete până la el, fără a degrada țesuturile din jur. Astfel se realizează producerea de colagen nou în piele. HIFU stimulează producerea de colagen în piele, ceea ce îmbunătățește elasticitatea și fermitatea tenului.

Te poți programa gratuit la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a beneficia de ofertele noastre. La salon:

-Clienții fideli au reduceri mari la tratamente.
-Primești gratuit un catalog cu produse și prețuri.
-Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe Facebook și pe site.
-Te poți abona prin sms pe site, pentru a afla ofertele și promoțiile care se fac la salon.
-Programări la telefon: +40756045281.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr. 23.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.