Investitie de milioane de lei pentru iluminatul public (Foto)

Primăria Satu Mare a finalizat un proiect ambițios pentru extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public în 25 de locații, curți interioare și parcări din cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II. Extinderea reţelei de iluminat stradal a fost făcută atât în parcările recent amenajate, dar și în curțile interioare care urmează să fie modernizate.

Marți, 20 noiembrie, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public, Maskulik Csaba, alături de specialiștii din cadrul Primăriei și reprezentanții firmei care au efectuat lucrările, au realizat recepția lucrărilor desfășurate în cele 25 de locații.

„Prin acest proiect au fost montați 413 stâlpi și 464 de corpuri noi de iluminat Philips, cel mai mare producător mondial de corpuri de iluminat de înalta performanță cu LED-uri. Investim în modernizarea iluminatului stradal, care va conduce la creşterea siguranţei publice în oraşul nostru, precum şi la reducerea cu 77% a consumului de energie electrică. Vom continua să investim pentru extinderea și modernizarea iluminatului public și în alte zone din oraș!”, a subliniat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Satu Mare a mai depus în cadrul Programului Operațional Regional 4 proiecte pentru reabilitarea energetică a sistemului de iluminat cu o valoare de 4 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.