Imagini de vis despre Carei în filmul The Princess Switch (Foto)

Castelul Karolyi apare în ipostaze spectaculoase în comedia romantică americană „The Princess Switch”, având-o în rolul principal pe actrița Vanessa Hudgens. Mai multe capturi în acest sens au fost făcute publice de către cei care au vizionat deja filmul, disponibil de vinerea trecută pe Netflix.

Potrivit povestii filmului, cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, minunata ducesă de la Montenaro, schimbă locul cu Stacy, o „fată obișnuită” din Chicago, care arată exact ca ea. Cu ajutorul magic al lui Moș Crăciun, Margaret se îndrăgostește de frumosul coleg al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, prințul moștenitor.

La inceputul acestui an, în municipiul Carei au avut loc filmări pentru comedia romantică ”The Princess Switch”. Alături de actorii sosiți din SUA și Marea Britanie, peste 100 careieni și sătmăreni au participat la filmări în calitate de figuranți. Filmările au avut loc în Castelul Károlyi, în locația fostei Primării, pe platoul din fața actualei Primării și zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918.

Sursa foto: www.opiniedecarei.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.