Gabriel Les. Primele declaratii din functia de ministru al Apararii Nationale

Ministrul Apararii Nationale, satmareanul Gabriel Les multumeste pentru increderea acordata de a i se incredinta conducerea institutiei, acum in prag de Centenar. 

“A face parte din echipa Ministerului Apărării Naționale în prag de Centenar este un privilegiu unic ce aduce cu sine o responsabilitate copleșitoare. Vă încredințez, așadar, de întreaga mea implicare pentru a duce mai departe prestigiul impresionant al acestei instituții”, spune ministrul Gabriel Les.

Iata mesajul acestuia:

“Țin să le mulțumesc colegilor și președintelui PSD pentru încrederea acordată de a continua proiectele începute încă de pe vremea când îndeplineam misiunea de secretar de stat la Departamentul pentru Armamente.

Lumea se transformă într-un ritm galopant, iar Ministerul Apărării Naționale are nevoie de un management complex care să țină pasul cu aceste metamorfoze.

Utilizez totodată prilejul pentru a-i mulțumi predecesorului meu, Mihai Fifor, pentru modul profesionist în care a gestionat conducerea instituției.

A face parte din echipa Ministerului Apărării Naționale în prag de Centenar este un privilegiu unic ce aduce cu sine o responsabilitate copleșitoare. Vă încredințez, așadar, de întreaga mea implicare pentru a duce mai departe prestigiul impresionant al acestei instituții”, este mesajul ministrului Apararii Nationale, Gabriel Les. .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.