Accident teribil. Un negreștean a omorât trei oameni (Foto)

Două femei şi un copil în vârstă de aproximativ trei ani, au murit în ac, îaceasta seara (azi, 21 noiembrue) intr-un accident petrecut în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini. Șoferul vinovat de producerea tragediei este un barbat de 33 de ani din Negresti-Oas. 

In urma impactului două femei au murit, iar un copil în vârstă de aproximativ trei ani a fost găsit în stop-cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a mai putut fi salvat.

O altă persoană a fost rănită, suferind o fractură la mână şi un traumatism cranian. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe DN 2A, unde un autoturism Mercedes se deplasa dinspre M. Kogălniceanu către Constanţa. Pe podul rutier din zona localităţii Ovidiu, maşina a ajuns pe contrasens şi a lovit cu partea din stânga faţă un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanta către M. Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismul Mercedes s-a răsturnat.

Toate victimele se aflau în maşina al cărei şofer era nevinovat.

Şoferul celuilalt autoturism are 33 de ani, este din oraşul Negresti-Oaş, judeţul Satu Mare, şi emana halenă alcoolică.

În urma accidentului circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.

Sursa: www.news.ro

Un Comentariu la "Accident teribil. Un negreștean a omorât trei oameni (Foto)"

  1. Pingback: Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.