Un satmarean si-a indeplinit visul in Germania. Este dansator de performanta (Foto)

Satmareanul Marius Iepure a plecat la varsta de 19 ani din România pentru a-şi împlini visul de a deveni dansator, în Germania. In prezent, acesta este instructor de dans şi arbitru de dans sportiv şi o prezenta la cele mai mari show-uri TV şi turnee de dans din Regatul Unit. 

Provine din Satu Mare, orașul în care a învățat să danseze, la un club de dans sportiv, în 2004.

„Cariera de dansator profesionist am completat-o, de-a lungul timpului, cu cea de antrenor, momentan cu cel mai înalt grad de antrenor din Germania. Am trecut în ultimii 5 ani, după 2 ani la show-ul de televiziune ‘Lets dance’, un fel de „Dansez pentru tine” din Germania, la show-uri în teatre, prin tot Regatul Unit. Show-urile le dansez alături de soţia şi partenera mea, Otlile Mabuse. Ea, la rândul ei a plecat din Africa de Sud în Germania, pentru a-şi îndeplini visul de a deveni una dintre cele mai bune dansatoare din lume. Şi am reuşit împreună să fim medaliaţi cu bronz la Campionatele Mondiale de Profesionişti, la show-uri Latino şi Vice-campioni Europeni la aceeaşi categorie”, le-a povestit acesta jurnalistilor de la Adevarul.

Sotia acestuia, Motsi Mabuse este dublă-campioană a Germaniei şi membră în juriul emisiunii „Lets dance” din Germania.

„În vara lui 2012 amândoi căutând un partener de dans, am avut o probă în Frankfurt. Ne-am îndrăgostit de la început şi ne-a făcut foarte multă plăcere să dansăm împreuna. Aşa că am început să dansăm împreună reprezentând Germania. Oti provenind dintr-un continent, o ţara şi o familie de dansatori, a avut o altfel de evoluţie în cariera ei, care i-a permis să fie de 8 ori campioana Africii de Sud. La fel şi cele 2 surori ale ei sunt şi ele multiple campioane naţionale.”, mai povesteşte dansatorul.

În prezent Marius şi soţia lui sunt stabiliţi în Anglia, acolo unde participă la un turneu de dans care se desfăşoară în 60 de teatre din tot Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei, dar şi la emisiuni televizate, în special la BBC.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.