Detoxifică organismul și oferă-i o piele fără celulită cu Eximia HR77 Platinum (Foto&video)

Dorești o detoxifiere rapidă? Îți poți schimba dieta și alege un tratament care promovează detoxifierea și reduce celulita. În acest fel vei avea mai multă energie și o piele mai frumoasă. Soluția la problemele tale în ceea ce privește aspectul pielii este dispozitivul Eximia HR77 Platinum de la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Ai nevoie de cel puțin 6 tratamente cu aparatul Eximia HR77 Platinum și îți poți reduce celulita cu 95%. În plus obții și alte avantaje:

-S-a dovedit științific că dispozitivul Eximia ajută la detoxifierea pielii, pe zona de tratament.
-Oferă o reducere rapidă a volumului de țesut adipos și a circumferințelor anumitor zone corporale (abdomen sau talie, brațe, antebrațe, coapse, picioare)
-Eximia este „Cel mai bun aparat de slăbit din anul 2017”.
-Eximia HR77 Patinum oferă rezultatele așteptate mult mai rapid pentru că este varianta îmbunătățită a aparatului Eximia.
-Cu o singură ședință de terapie se reduce circumferința taliei cu 1-5 cm.
-Eximia HR77 Platinum este un dispozitiv de slăbire eficient, sigur, apreciat de vedetele internaționale.

În ziua de azi foarte multe persoane se confruntă cu anumite probleme create de acumularea toxinelor și a kg în plus. Grație celor 5 tehnologii avansate combinate de dispozitivul Eximia HR77 Platinum se poate lupta împotriva acumulării de țesut adipos și se poate reduce aspectul de coajă de portocală al pielii.

Tratamentul NU produce durere și nu are efecte secundare. Are capacitatea de a oferi chiar posibilitatea de a elimina aproape complet celulita, de a subția talia, de a elimina colăceii din zona abdominală, de a diminua acumulările de celule adipoase în procent de 40% și de a restabili elasticitatea și fermitatea pielii cu până la 80%. În acest fel aspectul pielii va fi vizibil îmbunătățit, se va reduce volumul de țesut gras.

Specialiștii de la salonul Pearl Beauty Center recomandă programul ALL în One, care este preferat foarte mult de vedetele de la noi din țară, sau programul Magic 7. Aceste ședințe de tratament pot ajuta cu adevărat la slăbirea rapidă localizată și la reducerea celulitei. Efectul este excelent.

Cu Magic 7 se fac 7 ședințe de tratament care ajută la reducerea semnificativă a taliei. La unele persoane s-a obținut o reducere a circumferinței taliei cu aproximativ 9 cm. În plus dispozitivul Eximia ajută la creșterea calității firelor de colagen și elastină din piele, pur și simplu le reactivează, astfel se îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Acest lucru este foarte eficient mai ales la persoanele care au pielea flască sau care au slăbit mult în ultima perioadă și pielea lor este lipsită de elasticitate. Cu Eximia HR77 Platinum poți scăpa de celulită și de piele flască fără durere!

Terapia Eximia poate înlocui cu succes liposucția chirurgicală, iar în plus nu are disconfortul creat de aceasta, pentru că este non-invazivă.

Pentru a vedea cât de eficientă este terapia Eximia HR77 Platinum în reducerea celulitei, faceți click aici:

Programarea la salon este gratuită. Se oferă gratuit un catalog cu produse, servicii și prețuri.

Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe pagina de Facebook și pe site.

Te poți abona și prin sms pe site pentru a putea afla din timp noutățile, ofertele și promoțiile care se fac la salon. Clienții fideli primesc reduceri substanțiale.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.