Doi tineri isi cauta parintii. Au fost adoptati de o familie din Australia (Foto)

Doi frati, Gena si Kalman Balog isi cauta parintii originari din localitatea Vama. Cei doi tineri implinesc astazi, 18 noiembrie, 22 de ani. Acestia au fost adoptati la varsta de 2 ani si jumatate de o familie din Australia.

“Astăzi împlinim frumoasa vârsta de 22 de ani.

Ne-am născut in localitatea VAMA, jud. SATU MARE, România. Am fost adoptați în Australia, la vârsta de 2 ani și jumătate, de o familie minunată și foarte iubitoare. Numele nostru la naștere a fost BALOG GENA și fratele meu, BALOG KALMAN. Suntem în căutarea părinților noștri biologici, tata BALOG COLON și mama, LAKATOS ADELIA. Vă rugăm foarte mult să DISTRIBUIȚI și anunțul nostru, cu speranța de a ne găsi și cunoaște părinții biologici. Găsirea lor ne va aduce o imensă bucurie, mai ales în această zi, de ziua noastră, ziua în care copiii adoptați, simt mai mult ca niciodată dorința de a-și cunoaște originea și trecutul. Suntem siguri că și familia noastră se gândesc astăzi la noi!! Sperăm să ajungem la ei cu acest anunț. Mulțumim tuturor care ne sunt alături și doresc a ne ajuta cu un prețios SHARE, dar și cu cele mai frumoase urări și gânduri de pe meleagurile noastre românești!!”, este mesajul celor doi frati.

Cei care au detalii despre parintii acestora sunt rugati sa scrie pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.