Incendiu la fabrica de mobila din Dorolț (Foto)

Pompierii au intervenit astăzi, 16 noiembrie la stingerea unui incendiu care a izbucnit la fabrica de mobila din Dorolț. 

Flăcările au pus stăpânire pe o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați. Este vorba despre secția definisaj mobila.

După stingerea incendiului, s-a procedat la evacuarea fumului și la identificarea unor posibile focare ascunse, prin decopertarea parțială a acoperișului.

În urma acestui eveniment nu au fost înregistrate victime, însă a ars si s-a degradat o cantitate însemnată de materiale combustibile semifabricate.

Este de remarcat faptul că până la sosirea forțelor profesioniste, angajații s-au autoevacuat, iar personalul cu atribuții specifice a acționat cu mijloacele de primă intervenție, reușind o localizare parțială a incendiului.

Cauza probabilă: autoaprindere in urma reacției chimice între un ulei sintetic special și bumbac. Condiția care a favorizat extinderea incendiului fiind acumularea de vapori combustibili în interiorul secției de finisaj, care a ars pe o suprafață de aproximativ 400 mp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.