Harta crimelor din Romania. Cum sta judetul Satu Mare

O analiză a crimelor din ultimii 5 ani, realizată de Parchetul General, arată că omuciderile nu sunt specifice unei anumite regiuni, dar 3-4 judeţe s-au regăsit anual în topul celor mai mulţi criminali.

Încercând să facă o radiografie a crimei în România, procurorii Parchetului General au ajuns la concluzia că nu există unele provincii ale ţării care generează crima mai mult decât altele.

Studiul este făcut pe o perioadă de 5 ani, fiind analizate crimele comise la nivelul României în perioada 2011-2015. Deşi statisticile arată că fenomenul criminal nu este specific unei anumite regiuni, 3-4 judeţe au în perioada analizată de experţi cele mai multe rechizitorii înregistrate de procurori. Astfel, în 2011 cele mai multe rechizitorii pentru astfel de fapte au fost înregistrate în Bacău (36), Galaţi (34) şi Vaslui (34).

Potrivit studiului, in judetul Satu Mare au fost inregistrate un numar de 9 rechizitorii pentru astfel de fapte. In judetul Maramures s-au anchetat 33 de crime, in Bihor 23, iar in Salaj 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.