Iritații de la epilat? Roșeață? Dureri? Scapă de toate prin cea mai modernă metodă de epilat

Te-ai săturat de experiențele epilatului cu ceară și cauți o metodă de epilare definitivă a părului nedorit de pe picioare? Alege epilarea definitivă cu laser fără durere, la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare! Află aici câte beneficii are.

Sunt multe femei care au ajuns să urască epilarea cu ceară. De ce? Din cauza faptului că produce durere, iritații, mici arsuri pe piele, iar în plus există și alte riscuri. Poate fi greu de crezut dar din cauza acestei metode de smulgere a firelor de păr, cu ceară la cald sau la rece, pot apărea consecințe neplăcute, anumite infecții, iritații, creșterea firelor de păr sub piele, foliculită sau inflamația foliculului pilos și altele.

Chiar și epilarea cu aparatul electric poate produce inflamarea pielii din cauza prafului, transpirației și a altor factori, mai ales dacă nu se respectă igiena. Și această metodă este dureroasă, deci are acest dezavantaj major, stresant, ca și în cazul epilării cu ceară.

Astăzi numeroase femei se bazează pe o metodă de epilare definitivă a părului cu laser. Este vorba despre o metodă de epilat modernă cu laser, prin intermediul aparatelor non-invazive de tehnologie avansată.

Epilarea definitivă cu laser cu aparatul eLase LHR pentru a avea picioarele fine și catifelate

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare se fac tratamente de epilare definitivă cu laser cu eLase LHR cu mod de operare MOTIF. Acest aparat folosește o tehnologie avansată – ELOS – pentru îndepărtarea definitivă a părului de pe anumite zone ale corpului și ale feței.

Elase LHR este în prezent considerat de specialiștii esteticieni ˮCel mai performant aparat de epilare definitivă cu laser din oferta BeautyOneˮ. A fost produs de Syneron Candela în scopul epilării definitive cu laser și oferă rezultate excepționale. Syneron Candela este liderul modial în aparatură medicală de înfrumusețare, deci aparatul eLase LHR este o alegere potrivită pentru cei care vor să facă tratamente profesionale cu aparatură de ultimă generație.

Dacă alegi epilarea definitivă cu laser cu aparatul eLase LHR ai mari avantaje:

-Scapi rapid de părul nedorit de pe corp sau de pe față.
-Tratamentul este fără durere
-Tratamentul nu produce arsuri și nici iritații pe piele.
-Reducerea părului nedorit este în procent de 95% la femei și de 75% la bărbați.
-În doar 3 ședințe de epilare definitivă cu eLase LHR se reduc semnele foliculitei cu peste 50%.
-Aspectul pielii devine fin, catifelat, vizibil îmbunătățit.
-Prin tehnologia ELOS a aparatului eLase LHR se obțin rezultate optime, firele de păr vor fi eliminate definitiv. Pe termen lung acest tratament nu va fi o soluție costisitoare.

Te invităm să ne vizitezi la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a afla mai multe informații interesante despre servicii, tratamente și promoții. La salon se fac frecvent oferte, se dau vouchere, se oferă întotdeauna servicii premium, la prețuri accesibile.

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutăți despre promoții avantajoase.

Poți ridica catalogul de servicii și prețuri de la salon pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045283.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.