Sedinta la Consiliul Local. Patru puncte pe ordinea de zi

Consilierii sunt convocati pentru azi (7 noiembrie) dupa amiaza in sedinta. Pe ordinea de zi sunt patru puncte. Sedinta va incepe la ora 14.00.

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiție: Transformarea zonei degradate a malurilor Someșului între cele două poduri rutiere în zonă de petrecere a timpului liber pentru comunitate.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și oportunitate și a indicatorilor tehnico-economici privind “Schimbarea corpurilor de iluminat pe str. Gheorghe Baritiu si extinderea iluminatului public prin amplasare de stâlpi fotovoltaici pe str. Gorunului, aferent pistei de biciclete”

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ,, Modernizare infrastructură educațională Grădinița Nr.7 ” precum și a cheltuielilor eferente proiectului

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ,, Modernizare infrastructură educațională Grădinița Nr.29 și Cresa Punguța cu doi Bani” precum și a cheltuielilor eferente proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.