Jaf de 150.000 de euro. Un adolescent a golit seiful familiei

Un tânăr de 25 de ani din Oradea a fost arestat pentru 30 de zile, pentru complicitate la furt între membrii de familie şi tâlhărie calificată. Acesta a convins un minor de 17 ani să fure din seiful familiei, promiţându-i o parte din pradă, însă ulterior a păstrat banii pentru el şi l-a şi ameninţat pe adolescent.

Potrivit jurnalistilor de la Bihoreanul este vorba despre suma de 150.000 de euro. Suma furată nu a fost găsită.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că sâmbătă, 3 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în urma unei înţelegeri prealabile cu un tânăr de 17 ani, din Oradea, minorul ar fi sustras o sumă de bani dintr-un seif aflat în locuinţa propriei familii, în care şi acesta domicilia. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la domiciliul orădeanului de 25 de ani, unde, în jurul orei 02.30 – 03.00, în urma unor neînţelegeri cu privire la modul de împărţire a banilor sustraşi anterior, bărbatul de 25 de ani este bănuit că l-ar fi ameninţat pe tânărul de 17 ani cu acte de violenţă, pentru a păstra pentru sine întreaga sumă de bani sustrasă, prejudiciul total urmând a fi stabilit”, se arată comunicatul de presă al IPJ Bihor.

Tanarul de 25 de ani, Kerezsi Bela Angelo a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor.

„Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele orădeanului de 25 de ani un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, spune Poliția Bihor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.