Ce spune conducerea Spitalului Județean despre incendiul din această seară

Incendiul din această seară (azi, 7 noiembrie) de la Spitalul Județean a afectat și alimentarea cu curent electric al instituției. Pe perioada interventiei, pompierii au intrerupt, intr-una din corpurile cladiri, alimentarea cu energie electrica. Aceasta însă nu a afectat secţiile de: Terapie Intensivă, Bloc Operator, Săli de Naştere, Unitate de Primiri Urgenţe, CT, Radiologie.
Iată pozitia conducerii Spitalului Județean Satu Mare cu privire la incendiu:
„În sera zilei de 07.11.2018, într-o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Locaţia I, a izbucnit un incendiu.
Focarul de incendiu a fost depistat de angajaţii spitalului la croitoria din cadrul spitalului, într-o încăpere în care se depozitează lenjeria uzată. Imediat după ce a fost descoperit incendiul a fost anunţat ISU Satu Mare care a intervenit de urgenţă cu mai multe autospeciale, focarul de incendiu fiind lichidat în scurt timp.
Fumul rezultat de pe urma incendiului a pătruns în câteva încăperi şi pe holurile situate la parterul clădirii A, motiv pentru care au fost evacuaţi temporar câţiva pacienţi şi vizitatori aflaţi în incintă.
Pe perioada intervenţiei specialiştilor ISU, şi alte câteva minute după intervenţie, a fost întreruptă parţial alimentarea cu energie electrică în corpul A al clădirii Spitalului.
Întreruperea nu a afectat secţiile de Terapie Intensivă, Bloc Operator, Săli de Naştere, Unitate de  Primiri Urgenţe, CT, Radiologie etc.
Niciunul dintre pacienţii internaţi în secţiile SJU Satu Mare, şi nici personalul de serviciu, nu a avut de suferit de pe urma acestui incendiu.
Conducerea SJU Satu Mare aduce mulţumiri pe această cale personalului ISU Someş Satu Mare pentru promptitudinea şi profesionalismul cu care s-a intervenit pentru lichidarea focarului de incendiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.