Au nevoie de voturi. Elevii careieni concureaza la nivel national

Proiectul Robotica EducativĂ al Școlii Gimnaziale Nr.1 Carei este înscris în competiția RO SMART, derulată de platforma Țara lui Andrei, finanțată de OMV Petrom. Pentru a intra în următpare etapă de evaluare, proiectul are nevoie de cât mai multe voturi.

Proiectul careienilor figurează la categoria “Educație”. Pentru a-l vota, clic aici: https://www.taraluiandrei.ro/ro-smart?fbclid=IwAR21zEF7azqBpV0TqNhOhrFuOqXdN1FcSoxXgVsnofnJBqby5tYizNzk5Vk&i=123376%3Fi%3D123376#/votare. Votul este posibil doar după logarea pe platforma Țara lui Andrei.

”Ideea proiectului „ROBOTICA EDUCATIVĂ”, este o continuare, o îmbunătățire a proiectului „JOACA CU ROBOȚII” implementat anul trecut prin realizarea unui laborator de robotică și impusă (continuarea) prin rezultatele obținute la concursurile „INSPIRING SCIENCE 2018” SATU MARE și „ROSEF 2018 ” SUCEAVA . Anticipăm introducerea roboticii și a proiectării 3D în programă, dar și preocuparea elevilor pentru acest domeniu de vârf, considerăm că este necesară extinderea și îmbunătățirea mijloacelor cu care să lucreze elevii din Carei, întrucât rezultatele obținute au determinat aprobarea ISJ SM, a unei grupe de excelență la robotică în Carei. Proiectul este o țintă în PDI – ul școlii (planul de dezvoltare instituțională) prin care pot fi dezvoltate competențele profesionale și transversale ale elevilor dar și stimulați elevii pasionați, deci proiectul are un dublu scop; familiarizarea elevilor cu noile tehnologii și stimularea performanței”, se arată în descrierea proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.