Scapă de până la 45% din grăsime prin Criolipoliză

Dacă vrei să fii atrăgătoare, sănătoasă, în formă și cu o siluetă frumoasă, încearcă tratamentele de înfrumusețare de la Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare! Aici poți face 1-3 ședințe de criolipoliză – soluția perfectă de remodelarea siluetei. Prin criolipoliză îți reduci stratul de țesut adipos cu 45%.

Această metodă de tratament –prin înghețarea celulelor adipoase – este recomandată mai ales persoanelor care în ciuda unui stil de viață activ, nu pot scăpa de grăsimea de pe abdomen sau coapse.

Aparatul de criolipoliză CRIOCUUM de la salonul Pearl Beauty Center modelează perfect forma corpului!

Cu siguranță ai vrea să ai silueta acelor femei care impresionează printr-un corp armonios, bine tonifiat, fără grăsimi și celulită. Acele femei sunt le fel ca tine, au avut și ele aceleași probleme cu silueta, aceleași griji vizavi de modul cum arată corpul, cum să elimine kg în plus și celulita. Alege criolipoliza, aceasta este un tratament care te scapă de jumătate din grăsimea acumulată în timp. Cine știe, poate vei fi atât de încântată de rezultate, de felul cum va arata silueta ta, încât chiar tu vei fi aceea care să trezească invidii în fața altor femei sau chiar a prietenelor tale.

Tratamentul de criolipoliză este non-invaziv, sigur, aprobat de FDA, se face în mai puțin de 1 oră. Aparatul CRIOCUUM este performant, dispune de tehnologie avansată, este produs în Spania, de TremoSalud – unul dintre cei mai renumiți producători de aparatură de TOP pentru saloanele de înfrumusețare. Salonul Pearl Beauty Center a achiziționat acest aparat de criolipoliză prin intermediul BeautyOne – unul dintre cei mai mari distribuitori de aparatură hi-tech din România.

Principalele beneficii oferite de tratamentul de criolipoliză cu aparatul CRIOCUUM:

Stratul de țesut adipos subcutanat este redus cu până la 45%
În mai puțin de 1 oră circumferința taliei poate fi mai mică cu 2-4 cm.
Procedura nu produce durere și niciun alt disconfort
Este un tratament non-chirurgical, non-invaziv, confortabil, eficient pentru țesuturile grase și nodulii de celulită
Nu produce formarea rezidurilor toxice și nici deteriorarea pielii, a nervilor, organelor, mușchilor sau a vaselor de sânge
Este sigur, aprobat de FDA, autoritatea SUA ce oferă licență în domeniul Sănătății și Serviciilor Umane.
Criolipoliza – Ce trebuie să faci pentru a face acest tratament?

Te programezi gratuit la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare și astfel vei face tratamentele de criolipoliză dorite. În plus ai și alte avantaje:

-Îți poți reduce semnificativ celulita dacă faci și un tratament cu dispozitivul Eximia HR77 Platinum la acest salon.
-Ai posibilitatea de a face întotdeauna tratamente și servicii premium la prețuri accesibile. Clienții fideli au reduceri substanțiale.
-Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre promoții, vouchere gratuite și oferte avantajoase.
-Primești gratuit catalogul cu produse, servicii exclusiviste și prețuri.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.