Delia Pintea te invită la un masaj reflexoterapeutic la Pearl Beauty Center

Fiecare dintre noi visează să fie mai sănătos și mai frumos. Pentru aceasta se pot folosi tratamentele de reflexoterapie – de masaj terapeutic pentru picioare – renumite pentru stimularea anumitor puncte și zone reflexe care corespund organelor și sistemelor individuale ale corpului. Această formă de terapie ce are la bază stimularea centrilor energetici de vindecare ajută organismului să funcționeze armonios din punct de vedere fizic, emoțional, mental.

Terapia prin presiunea punctelor reflexe determină reacții fiziologice și astfel stimulează potențialul de auto-vindecare al corpului.

Reflexoterapia poate fi utilizată și ca metodă de tratament pentru numeroase boli și afecțiuni, dar și ca metodă de îngrijire preventivă.

Efectul terapeutic al reflexoterapiei este impresionant:

Îmbunătățește semnificativ circulația sangvină și limfatică
Accelerează eliminarea toxinelor din organism
Reduce stresul, nervozitatea, tensiunile, normalizează sistemul nervos
Combate umflarea picioarelor
Previne și tratează multe afecțiuni și boli
Calmează durerile, nevralgiile, nevrozele
Revitalizează și crește rezistența organismului.
Acum puteți face acest tratament relaxant la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare!

Specialistul în reflexoterapie, masaj medical și refacere – Delia Pintea – vă invită să beneficiați de avantajele acestei terapii la acest salon. Delia Pintea a lucrat la mai multe clinici, cabinete medicale și cluburi sportive și are 7 ani experiență în reflexologie și alte domenii.

A tratat pacienți cu întinderi, rupturi musculare, afecțiuni, semipareze, hernie de disc, spondiloze, depresii, anxietate și a obținut rezultate foarte bune. În prezent lucrează la Cubul Sportiv CSM și la Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare unde este specialist în aplicarea tratamentelor de remodelare corporală, împachetări corporale, criolipoliză și reducerea celulitei.

Vă invităm la Salonul nostru Pearl Beauty Center din Satu Mare, unde lucrează adevărați profesioniști. Aici puteți face mai multe tratamente faciale și corporale pentru transformarea aspectului, pentru îmbunătățirea frumuseții naturale. Toate procedurile sunt realizate de terapeuți cu experiență, care vă vor oferi sfaturi cu privire la tratamente și vă vor ajuta să vă relaxați și să vă îndepărtați de problemele dvs.

Toate procedurile de la salon sunt profesionale, capabile să refacă frumusețea, energia și sănătatea dvs. În Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center se fac tratamente de:

Reducere a celulitei
Slăbire și remodelare corporală
Criolipoliză
Tratament cu oxigen hiperbaric
Epilare definitivă cu laser diodă
Microdermabraziune, mezoterapie, lifting facial
Tratamente faciale și corporale cu produse profesionale Bruno Vassari
Stilizare gene neyes și extensii gene fir cu fir.

Vă așteptăm cu drag la salon, vă puteți programa gratuit. Puteți ridica gratuit catalogul de prețuri la noi la salon, pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr. 23.

Programări la telefon 0756045282. Suntem bucuroși să vă spunem mai multe aspecte despre procedurile de înfrumusețare de la salon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.