Fără grile la BAC şi Evaluare Naţională, în 2019 ! Rovana Plumb: „În timpul jocului nu se schimbă regulile”

Modelele de subiecte pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat nu se modifică în anul școlar 2018-2019.

Acestea au fost deja postate pe site-ul subiecte.edu.ro:

– Evaluare Națională: https://bit.ly/2AHsF6q
– Bacalaureat: https://bit.ly/2zoFpx9

Decizia a fost luată de ministrul interimar al Educației, Rovana Plumb, după consultările avute vineri, 2 noiembrie, cu reprezentanții profesorilor, părinților și elevilor.

În urma întâlnirii desfășurate la sediul MEN, cei prezenți au solicitat în unanimitate ca examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din anul școlar 2018-2019 să se desfășoare în aceleași condiții, fără a se modifica structura subiectelor propuse.

„Am solicitat consultări cu sindicatele din învățământul preuniversitar, cu Federația Națională a Asociațiilor de Părinți, cu Consiliul Național al Elevilor, cu cadrele didactice, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește modul în care copiii noștri vor trece cu bine, în acest an școlar, Evaluarea Națională, respectiv examenul de Bacalaureat. Am ajuns la concluzia ca în timpul jocului nu se schimbă regulile. De aceea, în acest an școlar nu se aplică nicio schimbare privind formatul variantelor de subiecte”, a declarat doamna Rovana Plumb, ministru interimar al Educației.

Un Comentariu la "Fără grile la BAC şi Evaluare Naţională, în 2019 ! Rovana Plumb: „În timpul jocului nu se schimbă regulile”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.