Pompierii in alerta. Incendiu in curtea unei gradinite din Satu Mare

Joi, 1 noiembrie, in jurul orei 23.00, pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu la o magazie aparținând Grădiniței cu Program Prelungit „Guliver” din Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau la două încăperi ale magaziei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga construcție. Intervenția pompierilor a contribuit la limitarea posibilelor pagube având în vedere faptul că în celelalte două încăperi se afla aparatură electronică și electrocasnică care deservește unitatea de învățământ.

În urma incendiului au ars materialele didactice, o ușă din lemn și alte materiale combustibile depozitate în două încăperi și s-au degradat parțial tavanul și acoperișul magaziei.

Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere de către o persoană fără adăpost, care a pătruns în curtea grădiniței prin escaladarea gardului.

Din fericire, nu au existat victime și nici activitatea didactică nu este afectată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.