Gradinita de la Mediesu Aurit dotata de o fabrica din localitate. Top Design Furniture spijina comunatea locala

Compania Top Design Furniture din Medieșu Aurit continuă sprijinul comunității din care face parte de 10 ani.

Astfel, la început de an școlar, conducerea companiei a vizitat Grădinița cu program prelungit din Medieșu Aurit. În urma acestei vizite, dar și din discuțiile purtate cu membrii colectivului grădiniței, dar și cu domnul Știrbu, directorul Școlii Gimanziale ”George Coșbuc”, conducerea Top Design Furniture a înțeles că trebuie înlocuite și înnoite lenjeriile de pat pe care dorm copiii. Totodată, s-a decis confecționarea unor perinițe pentru scăunelele din grădiniță, pe care stau copii la anumite activități.

”În acest sens, ne-am angajat să înlocuim noi lenjeriile de pat din grădiniță, schimbând astfel plăpiumioarele și pernuțele, precum și husele și cearşeafurile aferente. Având printre angajatele noastre mame și bunici care au copii sau nepoți la grădiniță, majoritatea desfășurându-și activitatea la secția croitorie, am convenit să le punem la dispoziție materia primă necesară, iar doamnele de la croitorie să le confecționeze”, spun reprezentanții Top Design Furniture.

Vineri, 26 octombrie 2018, noile seturi de pat și pernuțele pentru șezut au fost duse și predate grădiniței. Copiii i-au întâmpinat cu multă bucurie pe reprezentanții Top Design Furniture, cărorea le-au și mulțumit pentru cadoul primit.

”Le dorim să se bucure de ele și să aibă un somn confortabil”, au mai spus reprezentanții Top Design Furniture.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.