Criminalul din Micro 15 va fi prezentat instantei. Procurorii cer arestarea preventiva

Barbatul de 34 de ani, principalul suspect in cazul dublei crime din Micrio 15 va fi prezentat astazi, 1 noiembrie, instantei cu propunere de arestare preventiva. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore in cursul zilei de marti, 31 octombrie.  

“Ieri, 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea la data de 30 octombrie a.c., a infracțiunii de omor calificat, față de care procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reținerea pentru 24 de ore.

În urma măsurilor specifice operative întreprinse de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, a fost identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de omor calificat la data de 30 octombrie a.c., în municipiul Satu Mare, ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Satu Mare.

Astfel că, după ce a fost prins în cursul zilei de ieri, 31 octombrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 1 noiembrie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.