Tinerii de la Asociatia “Stea” expun la muzeu

Vineri, 2 noiembrie, Muzeul de Arta din Satu Mare găzduieste vernisajul expoziției de fotografie „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2018”. Expoziţia cuprinde 40 fotografii realizate de 15 tineri care pe parcusul ultimelor 4 săptămâni din cadrul proiectului cu același nume, au descoperit tainele artei fotografice sub îndrumarea fotografului profesionist, Ardelean Alexandru.

Fotografiile surprind viziunea tinerilor cu privire la două teme de interes care duc la excluziune socială: consumul de droguri și discriminarea iar expoziția este deschisă publicului cu intrare liberă pȃnă în data de 5 noiembrie 2018.

Evenimentul marcheaza și încheierea proiectului „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2018” derulat în perioada 17 iulie – 1 noiembrie 2018 de către Asociația Stea în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare, cu finanțare din partea Direcției Județene de Sport și Tineret Satu Mare.

proiectul contribuie la o schimbare de mentalități în rândul tinerilor, în sensul că cei implicați în proiect au devenit mai conştienţi de valoarea lor şi posibilitatea de a contribui în bine la schimbarea comunităţii din care fac parte. Proiectul a adus o plus valoare la educația tinerilor prin promovarea metodelor de învăţare nonformală și a contribuit la creşterea toleranţei, nondiscriminării şi promovării solidarităţii sociale la nivel de individ şi la nivel de comunitate prin oportunităţile create pentru tineri de a-şi pune în valoare talentul şi cunoştinţele dobândite pe parcursul proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.