Mistretii i-au distrus recolta. Proprietarul cere despagubiri

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut astazi, 30 octombrie, audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi şeful Serviciului Juridic, Cosmin Dorle, consilierul prefectului, Mihai Stan şi consilierul juridic, Vasile Grad.

În această săptămână s-au prezentat în audienţă nouă persoane.

Un caz a fost rezolvat în timpul audienţei. Persoana a solicitat ajutor pentru primirea titlului de proprietate.

Două persoane care au solicitat locuinţă ANL respectiv locuinţă socială au fost îndrumate să depună cerere primăriilor unde aceştia solicită locuinţa.

O persoană a solicitat ajutor pentru marcarea lemne de foc deoarece i se refuză acest lucru. Acestuia i s-a recomandat demararea unei acţiuni în instanţă pentru ieşirea din indiviziune.

Alt caz venit în audienţe s-a referit la refuzul prelungirii contractului de închiriere a unităţii de învăţământ unde aceştia ţin cursuri. În urma descrierii cazului, persoanele au fost îndrumate să se adreseze UAT-ului care deţine unitatea de învăţământ.

Persoana care a cerut ajutor pentru internarea într-un azil de bătrâni va fi asistată pentru întocmirea dosarului.

Ultimul caz care a solicitat despăgubiri pentru recolta de pe un teren proprietate privată distrus de mistreţi a fost îndrumat să depună un memoriu Instituţiei Prefectului în urma căruia se vor face verificări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.