Satu Mare Creativ a debutat cu succes, cu peste 100 de participanți ! (Foto)

Peste 100 de sătmăreni creativi au participat la workshop-ul de vineri, 26 octombrie organizat de Asociația Culturală pentru Tinerii din Satu Mare, la Casa Meșteșugarilor. Principala temă a sesiunii era construirea unui brand, tehnici de marketing și de comunicare, printr-un exemplu elocvent: Electric Castle, unul dintre cele mai puternice branduri din România.

Invitatul nostru, Andi Vanca, head of communications al Electric Castle a ținut o prezentare interactivă: cu aftermovie, imagini, exemple video despre comunicare. Iată un exemplu, cum au publicat artiștii festivalului, într-un video care combină informațiile despre artiști cu marcarea locației, comuna Bonțida:

După prezentare a urmat o sesiune de întrebări și răspunsuri, Andi fiind asaltat cu întrebări despre festival dar și despre evenimente, marketing, teme generale. Participanții au plecat cu idei noi și cu o experiență plăcută, iar organizatorii lansează un chestionar pentru cei prezenți și pentru cei care sunt interesați de workshopurile creative:

https://goo.gl/forms/9uEbp6TlyJy0eTnV2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.