Ministerul a decis. Stand de promovare turistica in Aeroportul Satu Mare

Ministerul Turismului vrea să cumpere 24 de standuri de promovare turistică, pe care să le monteze în Parlament, în locul în care va fi organizat Summitul de la Sibiu și în aeroporturi. Unul dintre aceste standuri va fi amplasat in Aeroportul din Satu Mare.

„În contextul președinției României la Consiliul UE, pot fi puse în valoare obiective turistice cu semnificație național-identitară. Cei care vor tranzita aeroporturile din România cât și cei prezenți la reuniunile oficiale care au loc la Palatul Parlamentului și la Summitul de la Sibiu ar putea fi atrași să viziteze localități și regiuni cu rol semnificativ pentru istoria, tradițiile și cultura națională, dar și să fie mesageri ai destinației turistice România. Persoanele care vor interacționa cu standurile de promovare vor avea o idee de ansamblu despre obiectivele turistice din România, generând astfel interesul acestora de a vizita din nou România”, se arată în fișa tehnică a proiectului.

Cele 24 de standuri ar urma să fie amplasate astfel: patru la Parlament, trei în spațiul de desfășurare a Summitului UE de la Sibiu, cinci la aeroportul internațional Henri Coandă și câte unul în aeroporturile din Satu Mare, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu, Craiova, Bacău, Suceava, Oradea, Constanța, Arad și Târgu Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.