Au “zburat” cu masina de pe pod. Doi tineri au murit (Foto)

Tragedie joi (25 octombrie) seara pe pasajul rutier Micălaca din Arad. O mașină cu patru tineri a zburat de pe pasajul Micălaca.

„Accidentul din această seară a avut loc în jurul orei 20,20, cand un tânăr de 24 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Radnei, înspre Podgoria, iar pe pasajul rutier Micălaca a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă, rupând parapetul de metal al pasajului, plonjând apoi de la aproximativ 9 metri înălțime. În urma impactului au decedat conducătorul autoturismului si un tânăr de 21 de ani, fiind rănit grav un alt tânăr de 28 de ani si rănit ușor un tânăr de 24 de ani. Colegii mei continuă cercetările pentru stabilirea împrejurării producerii acestui eveniment” – a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Mașina implicată în accident aparținea fiului unui fost polițist din Arad. Din primele informații se pare că fiul polițistului este una dintre cele două victime care și-au pierdut viața. Acesta avea doar 24 de ani.

În mașina BMW se aflau patru tineri, patru prieteni, patru suporteri. Aveau între 21 și 28 de ani, iar pentru doi dintre ei ceasul vieții s-a oprit în mod absurd și subit atunci când au „zburat” de pe pasajul rutier Micălaca. Veneau de la Vladimirescu, unde împreună cu alți suporteri, au repetat o coregrafie pentru următorul meci al alb-roșilor. Un meci pe care cei doi tineri îl vor vedea din galeria îngerilor.

Pe amândoi îi chema Bogdan. Amândoi erau prieteni și suporteri ai echipei UTA. Și au plecat din această lume, subit, tot împreună. Bogdan Mihoc, cel care era și șoferul mașinii BMW, avea doar 24 de ani. Prietenul lui, Bogdan Moisi, era ceva mai tânăr. La doar 21 de ani, Bogdan Moisi a părăsit această lume. Prietenii celor doi sunt efectiv consternați de ceea ce s-a întâmplat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.