Top Design Furniture, o poveste de succes. Un deceniu pe piata mobilei (Foto)

Poza inainte de mutare 1

                                                                         Poza inainte de mutare 2

Poza hala noua 1

Poza hala noua 2

SC Top Design Furniture SRL din Medieșu Aurit este o fabrică în plină dezvoltare, primele canapele ieșind pe porțile unității cu 10 ani în urmă, în 2008. Ultimul deceniu a adus însă multe transformări, fabrica fiind mereu într-o continuă dezvoltare și expansiune, punându-se accent atât pe angajați cât și pe calitatea produselor.

Prima hală a fabricii a fost construită în primăvara anului 2008, iar în toamna aceluiași an a debutat producția de canapele și colțare, pentru clienții din Germania, fabrica având la acea vreme un număr de 40 de angajați. În această toamnă a avut loc recepția la cea de-a treia hală.

“Acum avem mai mult spațiu și ca urmare o capacitate mai mare de producție. Avem în acest moment circa 400 de angajați și suntem în continuă creștere. Secția de croitorie a început să funcționeze în 2008 pe o suprafață de 462 metri pătrați, azi avem 2.081 de metri pătrați pe care am reașezat fluxul tehnologic al secției croitorie”, spune Michaela Leiner, administratorul fabricii.

Suprafata totala de productie la aceasta data este de 7.881 de metri patrati si 5.400 de metri patrati reprezinta spatiul de depozitare.

Conducerea fabricii face în continuare angajări, începându-se cu pregătirea elevilor pentru a asigura pe viitor fluxul de angajați.

“În urmă cu 3 ani am început colaborarea cu Școala profesională din cadrul Colegiului Constantin Brâncuși din Satu Mare, iar de anul trecut, în colaborare cu Școala Gimnazială George Coșbuc și cu sprijinul Primăriei din Medieșu Aurit, am pus bazele școlii profesionale aici în comună. În acest moment avem o clasă a IX-a și două clase a X-a din Satu Mare, o clasă a IX-a și o clasă a X-a aici în Medieșu Aurit”, spune doamna administrator Michaela Leiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.