Patru arestari intr-o singura zi al Satu Mare

La data de 23 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din județul Satu Mare.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care l-au depus în Penitenciarul Satu Mare

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul celor din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din județul Satu Mare, condamnat la 3 ani de închisoare pentru tâlhărie. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

Tot la data de 23 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au identificat doi tineri, de 18, respectiv 16 ani, ambii din Micula.

Pe numele tânărului de 18 ani, Judecătoria Satu Mare a emis o sentință penală, fiind condamnat la 2 de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

Pe numele băiatului de 16 ani, Judecătoria Satu Mare a emis o sentință penală, fiind condamnat la 2 ani internare într-un centru de detenție. Tânărul a fost depus la Centrul de detenție din municipiul Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.