S-au extras castigatorii ! Vezi cine sunt

Acțiunile de colectare a deșeurilor electrice și electronice s-au dovedit a fi un real succes. Au fost colectate aproximativ 15 tone, cu 3 tone mai mult decât cantitatea propusă ca obiectiv. Un număr de 568 de sătmăreni au răspuns pozitiv apelului la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate.

Astăzi, 23 octombrie, la Casa Verde, în Grădina Romei, a fost organizată și tragerea la sorți, în prezența administatorului public Maskulik Csaba și a reprezentanților Serviciul Local de Colectare Satu Mare.

„Având în vedere cantitatea colectată și numărul de participanți considerăm că a fost o acțiune reușită. Vreau să mulțumesc în primul rând cetățenilor municipiului care au răspuns la apelul nostru pentru colectare, dar și corpului de voluntari care s-au implicat în organizarea acțiunilor. Vom continua să organizăm astfel de acțiuni pentru că e nevoie și cred că următoarea va fi în decembrie, înainte de perioada sărbătorilor!”, a declarat administratorul public, Maskulik Csaba.

Astfel, așa cum s-a anunțat încă de evenimentului, la finalul campaniei de colectare au fost oferite premii pentru participanți: un frigider, trei cuptoare cu microunde, trei aspiratoare și trei mașini de călcat. La tombolă au participat toţi cei care au dus la punctele de colectare un aparat electric sau electronic, iar în schimbul lui au primit un talon de participare.

Astfel, în urma extragerii s-au stabilit următorii câștigători:

1. Bacso Csaba – câștigător al frigiderului
2. Matias Bela – câștigător aspirator
3. Debrețeni Zsolt – câștigător aspirator
4. Kiraly Katalin – câștigător aspirator
5. Bontea Sorin- câștigător cuptor cu microunde
6. Dan Carmen – câștigător cuptor cu microunde
7. Șimon Sandor – câștigător cuptor cu microunde
8. Pișcolți Maria – câștigător fier de călcat
9. Armos Brighita – câștigător fier de călcat
10. Voicu Melinda – câștigător fier de călcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.