Popas in Siberia. Apoi … urmeaza aventura prin Asia (Foto)

Cei doi aventuriei satmareni, Attila si Norbert Bertici, se vor odihni doua zile in Vladivostok, dupa care vor face cale intoarsa, insa pe alt traseu decat pe care au ajuns in cel mai estic punct al Siberiei. 

Vor strabate siberia (4000 de km) iar apoi vor intra in Mongolia si vor strabate Kazahstanul, Kirgizistanul, Tadjikistanul si Uzbekistanul. In Tadjikistan vor urca Muntii Pamir pana la altitudinea de 4.655 de metri, dupa care urmeaza Marea Caspica, Cecenia si Muntii Caucaz.

“Azi și mâine ne odihnim aici în Vladivostok. Joi dimineața pornim spre a doua parte al aventurii noastre. Suntem conștienți că traseul retur va fi mult, mult mai greu. Conform datelor meteo peste trei-patru zile vine valul de frig și zăpada aici in Siberia, unde și pe drumul retur vom parcurge 4.000 kilometri, în Mongolia se preconizează -17, -20 de grade. În Kazahstan, Kirgizistan, Tadjikistan, Uzbekistan ninge de vreo 10 zile. În Tadjikistan încercăm sa urcăm Munții Pamir, traseul este foarte greu, urcăm până la 4655 metri!!! După care urmează marea Caspică, Cecenia și Munții Caucaz. Dacă ne ajută bunul Dumnezeu ne vedem cu bine în Satu Mare undeva pe 5-10 decembrie. Dar nu în ultimul rând dorim să vă mulțumim pentru susținere, pentru că sunteți alături de noi!!! Vă îmbrățișăm!”, spun cei Attila si Norbert Bertici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.