Accident teribil. Trei tineri au murit arsi in masina (Foto&video)

Un teribil accident de circulatie a avut loc sâmbătă (20 octombrie) seara pe DN 1, în Gheghie. trei tineri au murit carbonizati intre fioarele contorsionate ale masinii. 

Soferul autoturismului, un tânăr de 20 de ani din comuna bihoreană Vadu Crişului, conducea pe direcţia Cluj-Oradea, când, într-o curbă periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

“Astfel, pe un carosabil umed, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autotractor cu remorcă, condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din comuna Mădulari, judeţul Vâlcea”, a declarat Lascău, duminică, pentru BIHOREANUL.

În interiorul BMW-ului au rămas captivi trei tineri: şoferul şi prietenii pe care îi avea cu el în maşină, mai precis un tânăr de 24 de ani, aflat pe scaunul din faţă, respectiv un băiat de 20 de ani, care era pe bancheta din spate, amândoi domiciliaţi în comuna bihoreană Borod.

Pompierii bihoreni care au intervenit la locul accidentului i-au descoperit carbonizaţi.

“Autoturismul a ars în proporţie de 90%, iar cabina camionului de 80%”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.