Scandal la Politia de Frontiera. Caini otraviti in curtea institutiei (Foto)

Imagini cu caini otraviti in curtea Politiei de Frontiera Sighet face ravagii pe Facebook. Fotografiile au fost postate pe Facebook de către Asociația pentru protecția animalelor „Suntem Vocea Lor” din Sighet.

Interesant este că otrăvirea a avut loc în curtea ITPF Sighet, zonă securizată și cu acces reglementat. Un polițist de frontieră aparținând SPF Sighet a declarat pentru Sighet 247, sub protecția anonimatului, că însuși actualul comandat al inspectoratului, Florin Coman, ar fi dat ordin pentru a otrăvi acei câini.

Reprezentanții Asociației „Suntem Vocea Lor” au publicat următoarea postare pe rețeaua de socializare Facebook:

„Am primit o sesizare conform căreia la Poliția de Frontieră se otrăvesc câini. Câinele din imagini este unul sterilizat de noi, de aceea este crotaliat. Al doilea câine cu crotal, fratele celui din poză, a dispărut și el (cel mai probabil fiind mort prin otrăvire – n.r.) … Știți că acest lucru (omorârea câinilor – n.r.) se pedepsește conform legii? Dacă conștiința nu vă pedepsește, atunci mergem pe calea legală. A fost depusă o plângere la Politie în acest sens. Câinii nu sunt gunoaie, sunt suflete!”, se arată în postarea Asociației.

Sursa foto: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.