Scoala Altfel …. la Liceul Tehnologic “Ionita G. Andron” din Negresti-Oas (Foto)

cof

Un eveniment deosebit organizat in cadrul saptamanii “Scoala altfel” a avut loc miercuri, 17 octombrie, la Liceul Tehnologic “Ionita G. Andron” din Negresti-Oas.

Profesorii Irina Muresan (CJRAE), Irina Fanea –prof. cons. educativ si directorii gazda Hotca Ovidiu, Pop Stefan i-au avut ca invitati in cadrul Proiectului de prevenire a delicventei juvenile ,,Adolscent Responsabil” –initiat de ISJ Satu Mare, in parteneriat cu Penitenciarul, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog pe: Chiorean Liviana (inspector principal IPJ), CPECA Boca Stefania (specialist prevenire), Tarta Anca (psiholog peniteniciar).

Activitatile au ca principal scop reducerea riscului de implicare a tinerilor in savarsirea unor fapte de delicventa juvenila.

Elevii liceeni au fost informati cu privire la problematica specifica domeniului delicventei juvenile, raspunderii penale, regimului masurilor educative privative/neprivative de libertate urmarindu-se sensibilizarea, constientizarea, de catre tineri a riscurilor si a implicatiilor in dezvoltarea personala pe care le presupune savarsirea unor fapte ce contravin legii.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.