Satmarenii pot cumpara masini si vacante plătind cu Bitcoin

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, anunță un nou parteneriat cu Grup West, unul dintre cei mai importanți dealeri auto și operatori de turism din vestul țării, prin care clienții acestuia (printre care si cei din Satu Mare) vor avea la dispoziție soluții moderne de plată.

În urma acestui parteneriat, clienții Grup West își pot cumpăra un autovehicul nou sau second-hand din gama BMW, Saab, Opel și Chevrolet, utilizând portofelele electronice de Bitcoin sau aplicația mobilPay Wallet, folosind orice card Visa sau Mastercard. Acest lucru este posibil în showroom-urile grupului din Oradea, Arad și Satu Mare, prin intermediul aplicației mobilPOS, dezvoltată de NETOPIA Payments.

De asemenea, orădenii au de acum posibilitatea achitării pachetelor de vacanță, a biletelor de avion și a altor servicii turistice, cu aplicația mobilPay Wallet sau portofelele digitale de Bitcoin, în agenția de turism West Imperial Tours din Oradea, parte a grupului de firme Grup West.

„Prin acest parteneriat, clienții Grup West vor beneficia de o serie de metode de plată moderne, ancorate în lumea din ce în ce mai digitalizată în care trăim, având astfel posibilitatea să o aleagă pe cea care li se potrivește cel mai bine. În plus, aplicația mobilPOS le va facilita și eficientiza experiența de cumpărare, indiferent că vorbim de portofelul digital mobilPay Wallet sau de portofelele electronice de Bitcoin.”, declară Antonio Eram (Foto), CEO și Fondator al NETOPIA Payments.

Cum funcționează aplicația mobilPOS?

Aplicația mobilPOS este o soluție digitală de încasare a plăților pentru produse sau servicii la casele de marcat, adresată oricărei afaceri de retail. mobilPOS acceptă plata cu cardul prin intermediul telefonului mobil, cu portofelul digital mobilPay Wallet, dar și plata cu Bitcoin,utilizând portofelele electronice dedicate acestei criptomonede.
Soluția nu presupune integrare cu software-ul caselor de marcat și necesită un nivel minim de echipare tehnică, fiind suficient un dispozitiv mobil (telefon sau tabletă) cu sistem de operare Android.

Despre NETOPIAPayments și primul portofel digital, mobilPay Wallet

NETOPIA Payments este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. Peste 6.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau SMS.

În 2013, compania a lansat avangarda plăţilor mobileoffline şi online – mobilPay Wallet. Aplicaţia este cea mai premiată soluţie de plată din România şi primul produs tech românesc premiat şi consacrat în Silicon Valley. Este o soluție complet gratuită pentru utilizatori, iar plățile se fac instant din aplicație sau prin scanarea codului QR afișat la casele de marcat sau pe pagina de plată a magazinelor online.

Fiecare plată este securizată, iar utilizatorii mobilPay Wallet achită inteligent, în mii de locuri, online, offline sau direct în aplicație: la casele de marcat Carrefour Hipermarket și Carrefour Market, Selgros,Carrefour Express Pronto și Cora, facturi de telefonie, internet și TV (Orange, Vodafone, UPC, Telekom), facturi de utilități, reîncărcarea de cartele prepaid, transport public în diferite orașe ale țării, parcări, întreţinere la bloc sau la restaurant. De asemenea, consumatorii pot achita produse şi servicii la peste 6.000 de comercianți online, totul printr-o simplă scanare de QR.

În 2017, aplicaţia a primit inclusiv distincţia „Cel mai bun produs fintech”, în cadrul Global Startup Awards, etapa locală, după ce a fost numită, gradual: „Premiera anului în offline” în cadrul Galei No Cash în 2015, premiera anului la categoria „Soluţii de plată nebancare” tot în cadrul Galei Nocash 2014, şi a obţinut, tot în 2014, primul loc la Mobile Awards România, la categoria Payment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.