Tricouri scoase la licitatie pentru ajutorarea unui satmarean. Fotbalistul Mandi Attila are nevoie de ajutorul nostru (Foto)

Tricouri ale Naționalei României, Stelei și Ferencváros, sunt scoase la licitaţie pentru fotbalistul satmarean Attila Mandi. Acesta a fost diagnosticat cu cancer la nivelul laringelui, fiind necesara o laringectomie totala.

“Suntem alături de Attila Mándi! Cu sprijinul lui Zoltán Ritli, CSM Olimpia scoate la licitație un tricou al Naționalei României, cu toate semnăturile tricolorilor, unul cu semnătura lui Miodrag Belodedici, unul al Stelei, semnat de legendarul Marius Lăcătuș, și un tricou al campioanei Ungariei, Ferencváros. Sumele încasate vor fi oferite lui Attila Mándi. Cei care doresc să îl ajute pe Attila, dar în acelaşi timp să intre în posesia tricourilor pot licita aici pe pagina de Facebook, până în 20 octombrie, înainte de meciul CSM Olimpia- Știința Beltiug. Totodată, rugăm suporterii să se alăture demersului nostru și să facă donații pentru Attila Mándi. Multă sănătate Attila!” spune primarul Kereskenyi Gabor.

Mai multe detalkii despre acest caz cititi aici:

https://www.satmareanul.net/2018/10/05/un-fotbalist-este-grav-bolnav-sa-i-intindem-o-mana-de-ajutor-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.