Gospodarii inundate de ape pluviale. Cetatenii cer ajutorul prefectului

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a susţinut marţi 16 octombrie audienţe cu cetăţenii. Alături de prefect au fost prezenţi şeful Serviciului Juridic, Cosmin Dorle, consilierul prefectului, Mihai Stan şi consilierul pe relaţii cu publicul, Florin Găzdac.

În această săptămână s-a prezentat în audienţă un grup de persoane din zona Ardud afectate constant de fenomene meteorologice periculoase – scurgeri de pe versanţi, având frecvent gospodăriile inundate de ape pluviale. Având în vedere faptul că problema pare tergiversată de peste 10 ani de autorităţile locale precum şi de administratorul drumului (conform documentelor prezentate de petenţi), prefectul a informat petenţii că va dispune constituirea unei comisii mixte de verificare care se va deplasa în teren. Concluziile comisiei vor fi transmise pentru remedierea problemei către autorităţile responsabile.

O altă persoană prezentă în audienţă solicită punerea în aplicare a unei hotărâri definitive privind anularea unui titlu de proprietate precum şi punerea în posesie pe vechiul amplasament pentru mai multe terenuri aflate în proprietate. Având în vedere complexitatea şi multitudinea problemelor prezentate, prefectul judeţului a recomandat depunerea unui memoriu însoţit de documente, pentru a fi analizate şi rezolvate de către compartimentul de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.