Sarbatoare in Tara Oasului. Sute de participanti (Fotogalerie)

 

Sute de oseni, si nu numai, au participat la evenimentul intitulat “Coborâtu’ oilor de la munte. Osâmbritu’ în Țara Oașului”, care a avut loc in acest week-end. 

La eveniment au participat fostul ministru al Educației, senatorul Liviu Pop, senatorul Gabriel Leș, secretarul de stat în ministerul Finanțelor Florin Iura, vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Radu Roca, prefectul Darius Filip, primari din Oaș, consilieri județeni și locali, directori de instituții din Satu Mare, etc.

“Nu am greșit când am răspuns inițiativei lui Ștefan Berinde de a reînvia un vechi obicei oșenesc: Coborâtu’ oilor de la munte în Țara Oașului. Mă bucur că, în acest an, evenimentul a avut o amploare și mai mare, o și mai mare participare și mai mulți expozanți – vrednici crescători de oi din toată zona. A fost prilej pentru comunele membre ale GAL Țara Oașului, partener în organizarea evenimentului, de a-și expune delicioasele produsele tradiționale.

Am avut parte de o vreme foarte bună și de oaspeți pe măsură, prilej de bucurie, de reîntâlnire cu familia şi comunitatea. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentului.

Să ne revedem cu bine la primăvară la Urcatu’ oilor la munte!”, spune primarul Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.