Seri Pozitive: “Anxietatea de performanță”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj, sunt seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psihoterapeut şi trainer dezvoltare personală.

Tema lunii octombrie este „Anxietatea de performanță”, iar invitata serii este Delia Danea.

Trăim vremuri în care orice facem, în oricare domeniu al vieții noastre, doar rezultatul contează. De aceea toată atenția și efortul nostru de a atinge un anumit obiectiv sunt analizate în termeni de eșec sau succes. Societatea nu percepe sau nu acceptă calea de mijloc, nu pune accent pe procesul și efortul în sine de a ajunge la obiectiv cu pași mai mici și a recompensa acest aspect. Există doar două variante: ori ești bun, ori nu ești. Cu alte cuvinte ai reușit sau ai eșuat.

Valoarea ta ca om este percepută de societate prin prisma rezultatelor obținute. Ai succes ești valoros, n-ai succes nu ești și astfel presiunea de a reuși este prezentă încă din copilărie și se menține și la vârsta adultă. Consecințele acestor presiuni sociale au un impact negativ asupra oamenilor, aducând în prim plan epuizare, încredere scăzută în propria persoană și altele.

Sunt Delia Danea, psiholog, psihoterapeut și te aștept cu drag și bucurie la o întâlnire în care vom înțelege mai bine ce înseamnă anxietatea ca termen general și apoi specific vom discuta despre anxietatea de performanță: ce este, cum apare, ce stă de fapt în spate ei și ce putem face să nu o mai resimțim atât de puternic în viețile noastre.

Data: 23 octombrie 2018, ora 18:00 – 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3

Înscrieri: http://www.schimbarepozitiva.ro/anxietatea-de-performanta/

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.
Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare și SM Live.

Persoana de contact: Delia Danea – psihoterapeut, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Delia Danea – Psihoterapeut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.