Pagube mari la Ciuperceni. Hala devastata de flacari

Incendiul de la Ciuperceni a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, este concluzia la care au ajuns pompierii satmareni. În urma incendiului au ars în întregime: mobilierul, materiale de birotică, acte, geamurile, două uși de garaj și structura de lemn a acoperișului, au ars parțial piesele dezmembrate aflate în interior și s-a degradat în totalitate structura clădirii.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la întreaga construcție (clădire destinată birourilor și o hală de depozitare din structură metalică), existând pericolul extinderii acestora la autoturismele parcate în imediata apropiere și la anvelopele depozitate în curtea atelierului.

După ce s-au asigurat că nu există persoane surprinse în imobil, pompierii au acționat concomitent atât pentru lichidarea incendiului, cât și pentru protejarea bunurilor depozitate în exterior (autoturisme, anvelope, alte utilaje). Intervenția a fost dificilă din cauza cantității mari de materiale combustibile aflate în interiorul celor două clădiri: piese auto rezultate din dezmembrări, butoaie cu ulei, mobilier, birotică și acte, dar și din cauza faptului că nu a fost posibil accesul autospecialelor de intervenție în apropierea celor două construcții, pompierii fiind nevoiți să adopte un dispozitiv mai lung de intervenție prin adăugarea mai multor linii de furtun.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la instalația electrică din hala de depozitare /dezmembrare.

În urma incendiului au ars în întregime: mobilierul, materiale de birotică, acte, geamurile, două uși de garaj și structura de lemn a acoperișului, au ars parțial piesele dezmembrate aflate în interior și s-a degradat în totalitate structura clădirii. Din fericire, nu au existat victime.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.