Traficanți de droguri prinși la Satu Mare

La data de 8 octimbrie, procurorii D.I.I.C.O.T. au organizat de o acțiune de amploare vizând mai multe persoane specializate în introducerea în țară de droguri de mare risc, respectiv cocaină, tablete de MDMA (Ecstasy), amfetamină (Speed) și cristal de MDMA, desfășurându-se un număr de  3 acțiuni de prindere în flagrant pe raza municipiilor Satu Mare și Carei, în momentul în care inculpații voiau sa comercializeze droguri de risc și mare risc.

Pe parcursul cercetărilor, au fost găsite și ridicate un număr de 103 pastile Ecstasy, 10 grame de cannabis, 15 grame de cocaină, 6 grame de Speed, 4 grame cristal MDMA, 9 telefoane mobile.

Perchezițiile domiciliare s-au realizat şi cu sprijinul lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul Poliției Municipiului Carei și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, precum și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Județean de Jandarmi „GL. BG. IONITĂ BORȘAN” Satu Mare.

În cursul zilei de 09.10.2018 inculpații urmează a fi prezentați  Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.