Clădirea de pe Horea 6, sigilat (Foto)

După demersurile realizate de conducerea Primăriei, acțiunile Poliției Locale precum și anchetele sociale făcute de Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare, a fost închis și sigilat imobilul de pe str. Horea nr.6.

Primarul municipiului Satu Mare a verificat personal astazi, 9 octombrie, că în acest imobil nu mai locuiește nici un chiriaș și că toate cele 29 de familii chiriașe au fost evacuate.

După evacuare, Primăria Satu Mare a dispus curățarea zonei. De la fața locului au fost ridicați 222 metri cubi de deșeuri, adică 210 de containere de cartier.

”Am făcut ce alții s-au ferit să facă, de frică sau de teamă să nu piardă voturi! Am lichidat un focar de infecție aflat în plin centrul orașului, am închis un cuib infracțional, de prostituție și trafic de droguri. Acum urmează să găsim surse de finanțare pentru reabilitarea imobilului. Având în vedere starea avansată de degradare a clădirii, nu va fi ușor. Dar, fără ”curățarea” imobilului nu se putea face nimic!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Familiile de bună credință, care au un venit și nu au avut abateri disciplinare și care și-au depus o cerere pentru o locuință socială au fost repartizate în imobilele de pe str. Toamnei, Zefirului, Târnavei, Timișului, Ostrovului bl. 2CD.

Un Comentariu la "Clădirea de pe Horea 6, sigilat (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.