Apel surprinzător din SUA referitor la referendum

Președintele Coaliției Românilor împotriva Corupției, SUA, preotul Chris Terhes, iese la rampă ca urmare a prezenței scăzute la referendum.

„Cei care doriți să iasă lumea la vot, faceți următoarele:

1. Scrieți pe o coala de hârtie 10-15-20 de persoane apropiate care va vin în minte pe moment (fără sa va uitați în telefon), după care le sunați sa vedeți dacă au fost sau vor merge la referendum.

Veți fi surprinși să constatați ca vor fi persoane care nu au fost, ori nu aveau de gând sa meargă din varii motive la referendum, dar care sunt ușor de lămurit sa meargă dacă le explicați clar despre ce e vorba.

2. După ce terminați cu apropiații de la #1, va uitați în agenda telefonica si puneți pe o coala de hârtie, în 3 categorii, în funcție de apropiere, numerele persoanelor pe care le găsiți în agenda.

3. Dați-le telefon la cei din prima categorie, pana ii sunați pe toți, apoi o luați cu cei din a doua. Dacă mai e timp, ii sunați și pe cei din a treia.

4. Nu intrati in dezbateri, in argumente, pentru a pierde timp. Daca in 5 minute nu puteti convinge persoana sa iasa la vot, ii multumiti pentru timpul acordat, inchideti si sunati pe urmatorul.

5. Pe cei pe care-i convingeti sa iasa la vot, ii rugati sa isi sune prietenii sa si-i convinga, de asemenea, sa iasa la vot.

Doar scriind pe Facebook ca sa se iasa la vot, mesajul vi se afiseaza acelorasi oameni.

Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei.”, este mesajul lui acestuia pe Facebook.

2 Comentarii la "Apel surprinzător din SUA referitor la referendum"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.