Spitalul din Tășnad va fi modernizat. Proiect de 1,5 milioane de euro

In urma a mai multor discutii purtate intre conducerea Primariei Orasului Tasnad, Consiliului Judetean Satu Mare, Spitalului Judetean Satu Mare, Sectia din Tasnad a Spitalului Judetean, cu sprijinul Consiului Local Tasnad si Consiliului Judetean Satu Mare s-a decis ca sunt necesare demersuri urgente in vederea modernizarii structurii sistemului de sanatate din oras.

In acest sens, s-a stabilit ca Spitalul Judetean va depune pentru finantare, in a doua parte a lunii octombrie, un proiect prin Programul Operational Regional in cadrul caruia se doreste reabilitarea, extinderea si dotarea ambulatoriului de specialitate pentru a putea deservi 11 servicii de specialitate.

In cadrul proiectului de cca. 1,5 mil Eur se doreste si achizitionarea unui nou aparat Roentgen digital si punerea in functiune a noilor aparate ale laboratorului de analize medicale.

Totodata, s-au pus bazele unui parteneriat public intre Primaria Orasului Tasnad si Spitalul Judetean Satu Mare pentru modernizarea si amenajarea cladirii spitalului din Tasnad care sa poata fi folosita astfel inclusiv pentru asigurarea de ingrijiri paleative.

Sursa: Primăria Tășnad

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.