Tragedie ! A murit calcat de tren (Foto)

Un tanar de 25 de ani din Zalau, Vlaicu Liviu a murit calcat de trenul care circula pe ruta Satu Mare – Bucuresti. Tragedia a avut loc in noaptea de marti, 2 spre miercuri 3 octombrie intre statiile CFR Cluj- Napoca si Cluj-Napoca Est. Mecanicul locomotivei a sunat imediat la 112.

Echipajul medical care aajuns la fata locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viata tanarului.

“Apelul a venit in jurul orei 1.30 noaptea. Echipajul medical a intervenit la un accident feroviar, victima fiind scoasa de sub locomotiva, avea in jur de 24 – 25 de ani. Tanarul se afla in coma profunda, cu politraumatisme, traumatism cranian sever, traumatism toracic sever, traumatisme la nivelul membrelor. Pacientul a fost intubat la fata locului, imobilizat, stabilizat si transportat la UPU Cluj in stare critica”, potrivit managerului Serviciului Judetean de Ambulanta Cluj, Simu Horea.

“Tanarul a decedat la cateva ore dupa producerea accidentului. S-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa. Luam in considerare ambele variante sinucidere sau accident. In urma necropsiei se va stabili daca tanarul se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante interzise”, spune purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.