Cresa din Satu Mare, modernizata. Investitie de 200.000 de lei (Foto)

A fost veselie mare astăzi, 4 octombrie la creșa “Degețica” de pe B-dul Lucian Blaga din Satu Mare. Este vorba despre o cresa recent infiintata, frecventata de catre 32 de copii. Micutii s-a intalnit cu conducerea Primariei Satu Mare, care a vizitat azi institutia.

Conducerea Primariei a vizitat astazi spaţiile și grupele care au fost modernizate și reabilitate în așa fel încât să corespundă nevoilor celor mici și să le ofere tot confortul. Pentru amenajarea celor doua grupe de creșe, respectiv pentru reabilitarea spațiilor și amenajarea curții și a locului de joacă au fost investiți din bugetul local aproape 200 de mii de lei.

“Municipalitatea a investit masiv în viitorul copiilor noștri. Am reușit în ultimii 2 ani să înființăm peste 62 de locuri numai la creșe. Atunci când am demarat investițiile în amenajarea de noi creșe, respectiv modernizarea grădinițelor și a școlilor sătmărene, mi-am dorit foarte mult să îi încurajăm pe tinerii sătmăreni să își întemeieze familii și să devină părinți. Familia reprezintă o valoare pentru societatea noastră și trebuie să avem grijă să promovăm, să susţinem şi să protejăm familia!”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.