Ambulantier disparut ! Recompensa 50.000 de euro

Mircea Botezan, un barbat din Borsa, a postat pe pagina personala de facebook ca ofera o recompensa de 50.000 de euro pentru gasirea ambulantierului disparut fara urma dupa ce masina acestuia a fost mistuita de flacari. 

Potrivi jurnalistului maramuresean Vasile Dale, politistii au urmarit imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din mai multe localitatii: atat din Maramures, cat si din judetele Bistrita-Nasaud si Cluj.

Pe o camera de supraveghere din localitatea Moisei autoturismul ambulantierului Ioan Vlad ar fi fost identificat in trafic. In masina erau doua persoane. Nu s-a putut identifica persoana din dreapta deoarece imaginile video sunt de proasta calitate.

Potrivit unor zvonuri ambulantierul, cunoscut in Borsa ca efectua schimb valutar “la negru” ar fi mers la Cluj-Napoca cu o suma mare de bani, adica cu aproximativ 85.000 de euro.

Se mai verifica si informatiile conform carora Vlad Ioan ar fi imprumutat cu sume mari de bani anumite persoane din Borsa, pe care acestea nu le-ar fi inapoiat. Dea semenea, ancheta este desfasurata si de politia de frontiera pentru a verifica daca nu cumva persoane dubioase din zona Ucrainei n-ar fi intrat in Romania.

Criminalistii au cautat probe si in masina gasita incendiata.

Sursa: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.