Manifestare pentru familia traditionala in centrul municipiului Satu Mare (Foto)

Sute de satmareni s-au adunat azi (30 septembrie) dupa-amiaza pe platoul din Centrul Nou al municipiului Satu Mare pentru a manifesta in favoarea familiei traditionale. La evenimentul care a inceput la ora 16.00 a participat si senatorul social-democtrat, fostul ministru al Apararii Nationale, Gabriel Les.

“Este un referendum propus de cetățeni, nu este un referendum politic. Aproape 3 milioane de oameni au semnat pentru organizarea acestui referendum. Eu apăr valorile familiei, astfel încât viitorul copiilor noștri să fie asigurat, vis-a-vis de moralitatea care ne-a caracterizat întotdeauna” a declarat senatorul satmarean.

Participantii la eveniment au purtat pancarte prin care si-au exprimat pozitia fata de familia traditionala, subliniind faptul ca in week-end-ul care urmeaza (6 si 7 octombrie) vor participa la referendum si vor spune DA familiei traditionale.

Alaturi de pastorii neoprotestanti prezenti la manifestarea de astazi de la Satu Mare, a participat si preotul ortodox Tiberiu Valean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.