Ministrul Ioana Bran: “Tinerii cred în instituția căsătoriei. Tinerii vor vota “DA”!”

Numarul celor care isi intemeiaza o familie creste de la an la an, arata datele Institutului National de Statistica (INS). “Tinerii cred în instituția căsătoriei și sunt sigură că referendumul din 6 și 7 octombrie va confirma acest lucru. Tinerii vor vota „DA”!”, spune ministrul Tineretului si Sportului, deputatul social-democrat de Satu Mare, Ioana Bran.

“Numărul tinerilor care își întemeiază o familie crește de la an la an. În 2014, au fost oficiate 118.075 căsătorii. Cifra a crescut în fiecare an. Ultimele date ale Institutului Național de Statistică arată că în 2017 s-au înregistrat 142.613 căsătorii, cu 9.430 mai multe decât în 2016. Procentul celor care au spus „DA” a fost mai mare în mediul urban, conform aceluiași institut. Cele mai multe căsătorii (15,8%) s-au încheiat între bărbaţii şi femeile din grupa de vârstă 25-29 ani.

Tinerii cred în instituția căsătoriei și sunt sigură că referendumul din 6 și 7 octombrie va confirma acest lucru. Tinerii vor vota „DA”!

Dincolo de statistici, partide, biserică, asociații sau coaliții, tinerii aleg firescul familiei, așa cum o știu de acasă, cu mamă și tată. Privesc spre părinții lor și vor urma același curs al vieții, devenind părinți la rândul lor”, spune ministrul Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.