Ministrul Ioana Bran: „Voi merge la referendum și voi vota DA pentru familia tradițională”

Ministrul Tineretului si Sportului, deputatul social-democrat Ioana Bran va merge la referendumul din 6 si 7 octombrie si va spune DA pentru familia traditonala. 

Va redam in continuare mesajul ministrului Ioana Bran:

„Voi merge la referendum și voi vota DA pentru familia tradițională. 6 și 7 octombrie sunt două zile importante pentru noi, românii. Putem decide că vrem să ne păstrăm rădăcinile, tradiția și credința, iar decizia noastră se va lua în modul cel mai democratic: prin vot.

Acest referendum nu este depre politică, este despre cum vrem noi să fim și despre cum vrem să ne privim părinții în ochi. Iar eu voi spune DA pentru că așa este firescul lumii noastre. Nu ne întoarcem în Evul Mediu și nici nu discriminăm pe nimeni.

Peste trei milioane de români au cerut modificarea Constituției și sunt mândră că Guvernul din care fac parte organizează acest referendum. Dar sunt convinsă că nicio altă formațiune politică nu ar fi putut ignora dorința a trei milioane de români. Este dreptul nostru de a spune DA”, este mesajul mininsrului Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.